Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Vakantie in een hotel in De Panne

Vakantie in een hotel in De Panne

27/3/2009 - Logeren in een hotel in De PanneDe Panne ligt waar Noordzee, duinen en vlakke polders mekaar raken. Logeren in een hotel in De Panne is een van de allerbeste keuzen die ik ooit heb gemaakt, wat binnenlandse bestemmingen betreft dan toch. De Panne is werkelijk de groene parel van de Vlaamse kust, helemaal in het westelijk uiteinde en vooral bekend om haar schier onmetelijke duinreservaten, haar brede strand en de immer gezellige drukte. Bovendien is De Panne de bakermat van de zeilwagensport, en laat dit nu net toevallig één van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen zijn.Kiezen voor een vakantie in een hotel in De Panne is echt schitterend: De Panne telt niet minder dan 350 hotelbedden (in alle categorieën), 5.000 appartementen, 5 campings en 2 vakantiedorpen.

De keuze aan in hotels in De Panne is eerder klein maar dit benadrukt nogmaals de charme van de stad in vergelijking met andere kuststeden. De badstad laat dus zeer gemakkelijk toe om de rust van de talrijke natuurgebieden met de uitgebreide gastronomische mogelijkheden in het gezellige centrum te combineren.

Vanuit je De Panne hotel is het heerlijk om ook buiten het hoogseizoen de vakantiesfeer te komen opsnuiven. U waant zich nooit in een stad maar altijd op vakantie!


Post A Comment!

<- Last Page Next Page ->

Advertisement

Book Your Hotel

About Me

De Panne biedt als meest westelijk gelegen Vlaamse badstad ontzettend veel mogelijkheden om optimaal van zon, zee, strand en duinen te komen genieten. Verblijven in een hotel in De Panne is een steengoede keuze voor wie op zoek is naar rust, natuur, cultuur en vertier...

Links

Hotels aan de Belgische Kust
Hotels in Deventer
Hotels in Vlissingen
Hotels in Blankenberge
Hotels in Knokke
Hotels in Scheveningen
Hotels in Noordwijk en Bergen
Hotels van Diever tot Rotterdam
Hotels in Valkenburg
Hotels in Oostkapelle
hotel
vakantie